Presentació d’Escriptors sense boli

PRESENTACIÓ_ESCRIPTORS_TOTS_1

Dimecres, 8 d’octubre, vam presentar a la Biblioteca municipal de Cocentaina el projecte Escriptors sense boli. Va ser una experiència xulíssima que ens va agradar a tots, alumnes, profes i pares.

Eric, Eva, Moisés, Araceli, Sara Carbonell i Paola, en representació de tota la classe de 4t d’ESO, van ser els qui van presentar el treball que realitzàrem el curs passat 2013-2104, i que hui qualsevol que passege per Cocentaina pot gaudir gràcies als codis QR que hi ha als carrers.

El projecte ja el coneixeu tots aquells que seguiu el blog, perquè ja li hem dedicat més d’un post. Es tracta de traure els escriptors al carrer, mitjançant els codis QR. El projecte naix el curs passat en l’assignatura de 4t de Valencià: llengua i literatura. I està inspirat en el projecte Callejeros literarios.

NOM_ESQUENA

Hem treballat conjuntament el col·legi Sant Francesc d’Assís i la Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Cocentaina, que a partir d’ara compta amb la⇒ ruta literària Escriptors sense boli. Es pot concertar una visita guiada a través de l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Cocentaina.

Si necessiteu més informació sobre les tasques que vam realitzar mentre desenrotllàvem el projecte, podeu consultar l’entrada⇒ Escriptors sense boli

I si voleu conéixer el treball de l’alumnat, el producte final, entreu en el blog d’aula de 4t d’ESO⇒ Les càpsules del temps.

Ací teniu el díptic de la ruta literària editat per l’Ajuntament de Cocentaina⇒ DIPTIC escriptors sense boli

Escriptors sense boli és un projecte que no acaba ací, perquè queden encara alguns escriptors que no hem tret al carrer…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Filed under Escriptors, TIC, TREBALL PER PROJECTES

Deixa un comentari