Desenterrats, la websèrie de TVV

Divendres, 11 de maig, es va estrenar al Rialto de València la websèrie Desenterrats i es va poder veure el primer episodi ; el dilluns, 14 de maig, es penjarà el segon episodi; el dimecres, 16 de maig, el tercer… La versió en valencià es pot veure a través de Canal 9 http://www.rtvv.es/va/mediateca.html?text=desenterrats i  la versió subtitulada en anglés i la versió en castellà es pot visionar en la web de la sèrie www.desenterrados.com/es/#episodes

En Desenterrats hi ha intriga, un passat que no es recorda, nits de pluja i cementeri, veus que s’escolten per la nit, un accident, morts… morts que retornen a la vida… Cada personatge té el seu turment i l’espectador, durant els 5 minuts que dura l’episodi, no pot apartar la mirada de la pantalla.

Si voleu veure el  making of de la websèrie, fotos del rodatge, etc., teniu un enllaç amb la pàgina web de Desenterrados des d’ací, des del blog. Al marge dret, en l’apartat “The best blogs“, està l’entrada websèrie. Cliqueu i el link vos porta a la pàgina web.

 Ens esperen 5 episodis (de 5 minuts), i vos assegure que “desenterrarem” el plaer  per veure bon cinema, però ara des del nostre ordinador, quan vulguem i on vulguem.

Deixa un comentari

Filed under Cinema, TV, Websèrie

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s