Escollim els llibres de lectura

animacio lectora_3ESO_2013Dins del Pla lector 2012-2013, hem programat amb l’alumnat de 3r d’ESO una eixida a la Biblioteca Municipal de Cocentaina, per escollir el llibre de lectura de la 3a avaluació en l’assignaura de VLL.

L’animació lectora, que ens havia preparat Dolors Insa, consistia a escollir el llibre de lectura que els alumnes vulgueren, deixant-se dur per les imatges, per les il·lustracions de la portada.

Hem llegit el llibre (la majoria novel·les; hi ha un llibre de poesia) i després a l’aula hem opinat sobre ell. No hem pogut tindre un llibrefòrum com en altres ocasions, perquè cadascú tenia un llibre diferent. El que sí hem fet és opinar sobre la novel·la que cadascú havia llegit i després entre tots hem elaborat esta fitxa on queda reflectit si ens ha agradat el llibre, la puntuació que li donem a la història narrada, si recomararíem el llibre a algú que coneixem, quin altre títol suggerim per a la novel·la, etc.

Els alumnes i les alumnes de 3r d’ESO, una vegada finalitzada l’activitat d’animació lectora, opinen que els agrada escollir personalment el llibre de lectura. També hem de dir que si algú escollia un llibre de lectura que després no li agradava, podía tornar un altre dia a la bilbioteca i canviar el llibre… I algú va tornar. Perfecte, no?

La novel·la amb més puntuació ha sigut Perdona si et dic amor, de Federico Moccia.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Comprensió lectora, Expressió oral, Novel·la, Pla lector, Poesia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s