101 Millors relats

los-mejores-relatos-breves-juveniles-de-la-provinc-9788415787808Premis 101

Arantzazu Abascal i Roger Jover, alumnes de 3r d’ESO, han sigut seleccionats dins dels 101 Millors relats. La distinció l’atorga el 8é Concurs Els millors relats breus juvenils de la província d’Alacant 2013.

Els seus relats han sigut publicats per ECU en un llibre conjunt: Els millors relats breus juvenils de la província d’Alacant 2013. El llibre el tindrem d’ací poc a la biblioteca escolar i qui vulga podrà llegir els seus relats.

A més a més, tenim un altre premi. L’organització dels concurs premia els 3 millors relats d’entre els 101 Millors relats. I ha sigut Arantzazu Abascal qui ha guanyat el 1r Premi ex aequo del 8é Concurs pel seu relat Ajuda’m. Tenim per tant doble alegria.

El premi el vam recollir el divendres, 17 de maig, a l’Auditori de la Diputació d’Alacant ADDA, en un acte molt emotiu, on va participar Faula Teatre, que ens va emocianar a tots amb el seu espectacle Alegria.

Encara no tenim totes les fotografies de l’acte. Quan les tinguem, les penjarem.

Des d’ací, agraïm el treball de l’Asociación provincial de libreros y papeleros de Alicante, perquè des de fa temps aposta per la creativitat dels nostres joves escriptors.

També recordem que en la convocatòria de l’any passat va ser també una alumna del nostre col·legi, Andrea Vilaplana, qui va guanyar el 3r Premi.

Si voleu més informació, cliqueu l’article “Las jóvenes promesas de la literatura”. També podeu entrar en la pàgina del periòdic Información on publiquen la fotografia amb tots els guardonats.

SAL067CU001224305_jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Expressió escrita, Relats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s