Banc de llibres

PLA LECTOR 2012_2013_VAL_CAST_3Per primera vegada, hem dut a terme el Projecte Banc de llibres en els cursos de 3r i 4t d’ESO i l’experiència ha sigut un èxit.

Per tal de poder gestionar el banc de llibres, vam elaborar a principi del curs escolar un Reglament d’ús intern en el qual tots i totes els qui participàvem en el projecte estàvem d’acord.

Es tractava de crear un banc de llibres que facilitara a tot l’alumnat els llibres de lectura de les assignatures de Valencià (VLL) i Castellà (CLL) de 3r i 4t d’ESO. Els llibres són els que inclou el Pla Lector 2012-2013, que apareix al principi de l’article i que ja hem publicat en altres ocasions en el blog.

L’alumnat de 3r d’ESO ha aportat el llibre Somnis trencats, de Jordi Sierra i Fabra. L’alumnat de 4t d’ESO ha aportat la novel·la Nunca seré tu héroe, de María Menéndez Ponte. I el col·legi ha aportat Poesia per a joves. 66 poemes imprescindibles. Així tots hem llegit i hem compartit els llibres de tots.

          Somnis trencats, Editorial Bromera        biblio_001        8ef4ba8b59

Ara, quan acabe el curs, revisarem el Reglament del banc de llibres de lectura per veure si hem de canviar o afegir alguna cosa. També demanarem la participació de les famílies perquè opinen sobre el projecte.

Si algú està interessat a conéixer amb més profunditat el projecte, pot escriure a homiliesdorganya@gmail.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Pla lector

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s