Participem en el Premi Sambori?

nonameLa convocatòria del Premi Sambori 2013 està ahí i nosaltres hem de presentar els nostres relats. Les bases del concurs es poden consultar en l’enllaç www.sambori.net

Tenim de temps fins el 12 de febrer de 2013, que és quan acaba el termini de presentació dels treballs, i podem escriure fins a 4 pàgines, que és l’extensió màxima per als alumnes d’ESO.

Doncs, el que déiem, ens hem d’organitzar i posar-nos mans a l’obra. Tenim dos mesos per davant.

Per obrir boca, visionem el vídeo que ha preparat la Fundació Sambori i recordem, amb un gran somriure als llavis, que l’any passat una alumna de 4t d’ESO del nostre col·legi va guanyar un Sambori: Aida Carvajal, amb el seu relat Somnis. Una forma de viure. Premi Sambori 2012

El nostre treball a l’aula tindrà 3 fases:

1. ESCOLTEM. Comencem per llegir relats! Si volem escriure bons relats, haurem de llegir bons relats. De bons relats n’hi ha molts, però per a l’ocasió he escollit un de Quim Monzó (L’illa de Maians). També podem llegir a classe els relats guardonats en altres edicions del Premi Sambori, per fer-nos una idea de quins relats el jurat considera que són bons.

2. ESCRIVIM. Per a escriure el nostre relat, seguirem les intruccions del següent power point.

3. ESCOLTEM. Finalment, en gener, quan ja estiguen tots els relats enllestits, els llegirem i comentarem a l’aula. Entre tots escollirem els millors relats de la nostra classe, els revisarem i corregirem amb el  corrector ortogràfic de SOFTVALENCIÀ, i després els presentarem a la convocatòria del Premi Sambori 2013.

Ànim i mans a l’obra!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Expressió escrita, Microrelats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s