Llibres que es lligen

Podeu anar consultant els comentaris sobre els llibres que heu llegit este estiu, clicant la casella LLIBRES que apareix dalt de tot a la capçalera del blog  ↑↑↑.

Anuncis

7 comentaris

Filed under Novel·la, Pla lector

7 responses to “Llibres que es lligen

 1. Mauro Llopis Bou

  Aquest estiu he llegit el primer llibre que forma part de la trilogia “La Materia Oscura” anomenat la Brújula Dorada. L´autor és Philip Pullman. Aquest llibre tracta sobre una xiqueta de dotze anys anomenada Lyra, que viu acompanyada de Pantalaimon, el seu daimonion, que són animals que actuen a l’igual que els sers humans. L’extrany i secret “aletiòmetre”que li han entregat a Lyra, conegut com la Brúixula Dorada amb el poder de contestar totes les preguntes que li hi fages. Obligarà a Lyra a emprendre un viatge a les gèlides terres àrtiques. Aquest llibre m´ha agradat ja que tracta sobre temes de fantasia i aventures i també perquè és fàcil de llegir. Jo de nota li posaria un 9.

 2. oton merin torro

  Aquest llibre està format per quatre histories diferents amb els mateixos personatges, el nom de l’obra es diu: El club dels quatre secrets i l’autor es diu Francesc Gisbert i va nàixer a Alcoi en 1976. Les històries van sobre un jove que es canvia de col·legi amb la seua familia i allí coneix un grup d’amics a qui els agrada molt resoldre misteris. De les quatre històries la que més m’ha agradat ha sigut “Els misstges del més enllà ” per la forma en què ho resolen i els personatges nous que apareixen. M’ha agradat molt aquest llibre per la forma en què l’autor el conta i perquè es tracta de llibres d’aventura i misteri; també m’ha agradat perquè és fàcil de llegir. Vos el recomane. De nota li posaria 8.

 3. sonia moltó rubio

  El libro que me he leído estas vacaciones de verano es uno de los libros que pertenece a la trilogía de Los Juegos del Hambre, que se llama En llamas.
  Mi opinión sobre este libro es: me gusta por la forma en que está escrito, porque tiene tanto narración como diálogo, pero lo mejor es que al principio está todo el rato describiendo, pero cuando ya vas por la mitad capta tu atención de tal manera que no puedes dejar de leer, es decir, que sabe captar la atención del lector, pero a mí me ha gustado muchísimo más el primer libro que el segundo, pero aún así, no está nada mal.

 4. Andrea Oltra

  El llibre que m’he llegit és Haciendo majaradas, diciendo tonterias. Aquest llibre és autobiogràfic, escrit per Mario Vaquerizo.
  Ell en el seu llibre tracta temes divertits e interessants, com la seua infància i adolescència, i moments tràgics i tristos com la mort del seu germà Àngel i la seua millor amiga Susie Pop.
  En aquest llibre es realitza una autonetrevista, y es realitzen preguntes a molts dels seus grans amics, com:
  la seua dona Olvido Gara (Alaska), la seua germana Marta Vaquerizo, Fabio Mcnamara, Nacho Canut, Pablo Motos, Carmen Lomana, entre altres.
  En general aquest llibre ha sigut molt divertit, ja que a mi m’agrada molt Mario Vaquerizo.

 5. Borja Mañes Bernabeu

  Este estiu m’he llegit El mundo amarillo un llibre de l’autor Albert Espinosa. Aquest tracta sobre el calvari que passa durant 10 anys, dels 14 anys als 24 anys, que va estar en hospitals lluitant contra quatre càncers que va patir, dos de cama (la qual una li l’amputaren, un de fetge i altre de pulmó). Ell es recupera, però no és un llibre de com lluitar contra el cànce,r sinó que és un llibre el qual ell conta les seues experiències amb el càncer i com es poden aplicar a la vida diària- M’agrada molt perquè enfront a aquesta enfermetat hi ha tocs d’humor que mai venen malament. De nota li pose un 10 sens dubte.

 6. Joan Torró Gómez

  Aquest estiu m’he llegit el llibre En llamas , la segona part del llibre Los juegos del hambre, que igual que aquest, En llamas , m’ha tingut enganxat des del principi. En el llibre els protagonistes estan fent un tour per tots els districtes, i alguns d’aquests es rebel · len i com a conseqüència d’això els nous jocs de la fam seran diferents i participaran els anteriors guanyadors dels altres jocs, per a venjar-se de Peeta i Katniss. Ja als jocs Katniss s’assabenta que hi ha un pla de fugida al districte 13, on estan els rebels i ja allà Katniss s’assabenta, gràcies a Gale, que la seua família està bé, però el districte 12 ha sigut bombardejat.
  El llibre m’ha encantat com l’altre, i li posaria un 9 de nota.

 7. Arantzazu Abascal

  Aquest estiu m’he llegit el llibre El quadern de les vides perdudes de Silvestre Vilaplana. Conta dues històries al mateix temps. Un vell bibliotecari que té buits de memòria, i quan això li ocorre no recorda els seus actes. A més, es veu obligat a vendre els seus llibres per a poder malviure. També el vell té un quadern en el qual escriu xicotets relats dels llibres que va perdent.
  A l’hora, la història conta la vida d’un assassí i de la xiqueta desapareguda, que ell mateix ha matat.
  Finalment les dues trames es relacionen al final de la història, ja que el vell pensa que quan té els buits de memòria es converteix en l’assasí de xiquetes. El llibre m’ha agradat molt i de nota li posaria un 8.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s