Activitats per a preparar l’examen de Valencià de 3r d’ESO

Els alumnes de 3r d’ESO tenen examen demà. És l’últim examen!!! i  cal preparar-lo.

Pel que fa als coneixements de Gramàtica (oracions adverbials), en el llibre de text de Bromera hi ha exercicis que hem fet a l’aula i sempre és convenient repassar-los a casa.

No obstant, si necessiteu més activitats, podeu començar pel següent enllaç. És un exercici senzill on heu de subratllar l’oració subordinada adverbial  i dir de quin tipus és. Podeu passar l’exercici a un arxiu de word per a respondre’l millor (però les solucions, nooooooooo!). Cliqueu el següent link  pub?id=1WGJiqdMbxhbQrH_BhYSkfGU_DddOetDSn65of94bP9M

Un altre coneixement gramatical que cal estudiar per a l’examen de demà és l’ortografia dels dígrafs tx i ig. Cliqueu el següent enllaç per fer els exercicis 17_txig.htm. És un repàs d’ortografia i teniu molts exercicis on line; quan n’acabeu un, cliqueu en la fletxa i… continueu.

També vos enllace un power point on teniu les normes d’ortografia per escriure bé les grafies <tx> i <ig> unitat-7-catala-les-grafies-gj-xix-txig

Ànim!

Si teniu algun dubte, ja sabeu que podeu utilitzar el correu electrònic homiliesdorganya@gmail.com o fer un comentari en el blog .

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Documentació, Expressió escrita, Gramàtica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s