El cas misteriós del doctor Jekyll i el senyor Hyde

Els alumnes de 2n d’ESO, en este 3r trimestre, han començat a llegir El cas misteriós del doctor Jekyll i el senyor Hyde, de Robert Louis Stevenson.

És una novel·la que, malgrat estar escrita fa molts anys, encara conserva la dosi necessària de misteri, perquè els lectors de hui dia puguem endinsar-nos en el món d’uns personatges que van viure a finals del segle XIX, enmig de la boira nocturna de la ciutat de Londres.

Un assassinat, un testament a nom d’un personatge que ningú coneix, una criada que observa el comportament del seu amo, entrades i eixides nocturnes… la novel·la està plena d’enigmes que fins que no arribes al final sembla que no es resolen.

Mentre llegim el llibre, cada alumne al seu ritme, pot ser interessant conéixer la biografia de l’autor, Robert Louis Stevenson. Podem visionar algunes escenes d’adaptacions cinematogràfiques, i fins i tot és el moment oportú per estudiar els elements de la novel·la policíaca . Tot açò amb l’ajuda d’este power point.

En el power point s’han inclòs dues activitats que podeu descarregar-vos i contestar en el vostre ordinador  ENCREUAT_SOPA DE LLETRES_JEKYLL_HYDE També teniu el power point en PDF perquè es puga accedir als enllaços de youtube 2ESO_jekyll_hyde_2012_4

Anuncis

1 comentari

Filed under Escriptors, Novel·la, Pla lector

One response to “El cas misteriós del doctor Jekyll i el senyor Hyde

  1. jlgg76

    Hola. Me gusta mucho como te está quedando el Blog, espero que a tus alumnos y alumnas también. Y si no, pues que hagan sugerencias…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s